hangosítás bérlés rendezvényre

Hangosítás bérlés rendezvényre

Sportcsarnok hangosítás 

Sokféle rendezvény számára nyújtanak megfelelő helyszínt a különböző sportcsarnokok. Sportcsarnokba szervezett rendezvény esetén viszont kifejezetten fontos odafigyelni a hangosítás megvalósítására, hiszen a nagyobb térben a megfelelő akusztikai élmény és beszédérthetőség nem minden eszközzel, hangfallal valósítható meg. A sportcsarnokok elsősorban nem rendezvények megtartására lettek kialakítva, így akusztikájuk általában nem előnyös. Ezek megoldására több lehetőség is van. Az egyik, hogy kisebb hangfalakkal "teli" rakható a sportcsarnokok, ezzel kivédhető valamennyire a beszéd és fellépések visszhangja, viszont nem túl mutatós és a sok hangfal természetesen drágábbá is teszi a kivitelezését a rendezvény hangosításnak.  

A megoldás sportcsarnok hangosítása esetén

Sportcsarnok hangosítása az akusztikai "fertő" miatt tökéletesen megvalósítható kis méretű linearray rendszerrel. Melyet felakasztva a színpad felé tökéletes hangzást nyújt a közönség számára. Az első sorban ülők is ugyanazt a hangerőt és hangképet kapják, mint a hátsó sorban helyet foglaló nézők. Így megvalósítható, hogy a közönség egésze élvezze és llegfőképpen értse az előadásokat, műsorokat. 

Kiegészítő szolgáltatások sportcsarnok hangtechnikájának bérlése esetén

A hangtechnika biztosításán kívül egy sportcsarnokba szervezett esemény rengeteg rendezvénytechnikai eszközre szükség van. Színpad, fény- és vetítéstechnika szinte minden rendezvény elengedhetlen kelléke. Cégünk ezeket saját eszközparkkal valósítja meg, ami jelentős költség megtakarítást jelent megrendelőink számára. Emellett cégünk vállalja a tánctér vagy akár az egész sportcsarnok szőnyegburkolását is a rendezvény idejére, ami gyakori igény a csarnokok padlójának állagmegóvása miatt. Ezentúl pedig DJ és karaoke műsorral is színesítheti rendezvényét, amennyiben tőlünk rendeli a technika kivitelezését.