Sajtótájékoztató hangosítás bérlés

A sajtótájékoztatók hangosítása különös odafigyelést igényel, tekintettel arra, hogy nagyon rossz benyomást kelt az újságírókban, ha bármi probléma merül fel. Akaratlanul is negatívan minősítve ezzel a terméket, szolgáltatást, amit a sajtóban kíván megjeleníteni a megrendelő. Emellett nagyon fontos feladat rossz akusztikai környezetben is a megfelelő beszédérthetőség  a sajtótájékoztató során, hogy érhető legyen a promotálni kívánt termék, szolgáltatás a jelenlévők számára. Ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy minden rendezvény előtt elkészüljön egy akusztikai terv a helyszín paramétereinek megadásával. 

A sajtótájékoztató hangosítás csomag részeként minden esetben 3 darab vezeték nélküli mikrofont, mikrofon állványt, prezentert biztosítunk a sikeres lebonyolításhoz. 

 

Kiegészítő szolgáltatások sajtótájékoztatások hangosítása esetén

A sajtótájékoztatók során gyakori igény a termék, szolgáltatás vizuális megjelenítése is kivetítő (projektor) vagy televízió segítségével. Ezeket padlóállványon elhelyezett 55' LED TV-kel vagy pedig nagy fényerejű projektorokkal valósítjuk meg.

Igény esetén bérelhető exkluzív megjelenésű plexi pulpitus, szószék is a sajtótájékoztatóra. 

 

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozón tudjuk átbeszélni a sajtótájékoztatóval kapcsolatos részleteket és igényeket! Kérlek a sajtótájékoztató dátumát, helyszínét mindenképpen add meg.
Név  
Email  
Telefonszám  
Üzenet