Egy esküvő során több alkalommal is előtérbe kerül a hangosítás fontossága.

 

Ceremónia hangosítás

A mai világban nagyon felkapott és kényelmes megoldás, ha a ceremónia nem a házassagkötő teremben, hanem külső helyszínen, a vacsora és buli helyszínén kerül megrendezésre. Ehhez viszont szükség van a ceremónia megfelelő hangosításra ahhoz, hogy minden vendég tudja követni ezeket a megható pillanatokat. 

Ehhez kínálnak nagyszerű megoldást, külön erre a célra fenntartott fehér színű Genelec típusú "mini" hangfalaink. Ezek nagyon mutatósak minden rendezvény helyszínen, könnyen, gyorsan installálhatóak és nem utolsó sorban nem takarják ki se a vendégek, se a fotós elől a ceremónia megható képsorát.  Az már csak hab a tortán, hogy a fényképeken is nagyon mutatósak.

 

Vacsora alatti háttérzene és vőfély / ceremóniamester hangosítása

Egy esküvő szervezése során sokszor nem veszik számításba, hogy a buli előtt is nagyon fontos a meghitt és kellemes légkör a vendégek számára. Sokszor a DJ vagy zenekar még nem is érkezik meg a helyszínre a vacsora idején, így olyankor csend vagy a helyszín által biztosított zene szól a hangfalakból, ami kevésbé szokott jó hangulatot teremteni. Ehhez ajánljuk háttérzene szolgáltatásunkat, ami alatt általában kellemes smooth jazz  válogatásokat játszunk le, persze amennyiben az ifjú párnak nincs más kívánsága. Ezen szolgáltatásunk keretén belül adunk egy vagy két vezetéknélküli mikrofont is, ami a vőfély / ceremóniamester hangosítására szolgál, illetve ezzel tudják a köszöntőket elmondani a családtagok és az ifjú pár is.

 

DJ vagy zenekar hangosítás az esküvő során 

Az esküvő talán legfontosabb része az esküvői buli és annak megfelelő hangosítása. Ehhez vendéglétszámtól és helyszíntől függően ajánlunk hangosítást, mivel a nem megfelelően kiválasztott hangosítás esetén a terem hangképe nem egységes, azaz a hangfal közel eső felén zavaróan hangos, attól távol pedig csag egy kaotikus zajként rombolja a vendégek komfortérzetét. Igény esetén esküvői DJ-t is tudunk ajánlani a hangosítás mellé.

Esküvői hangosítás bérlés - Hangosítás esküvőre

Név  
Email  
Telefonszám  
Üzenet  
Töltsd ki az alábbi űrlapot és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozón tudjuk átbeszélni az esküvőddel kapcsolatos részleteket és igényeidet! Kérlek az esküvő dátumát, helyszínét mindenképpen add meg.
Esküvői fénytechnika