Hangosítást bérelne, de nem tudja kihez is forduljon?

Akkor most megtalálta a tökéletes megoldást! Bemutatkozunk!

 

Miért mi?

A tapasztalat az, amelyet pontosan azután szerzel meg, miután szükséged lett volna rá!

 

Cégcsoportunk 1998 óta foglalkozik különböző produkciók, műsorok, rendezvények hangosításával. Ezidő alatt volt alkalmunk a legszélsőségesebb "megfejtésekkel" találkozni. Sokféle hangtechnikai eszközzel dolgoztunk, sokféle hangfalat kipróbáltunk és hallottunk különböző rendezvényeken dolgozni, így szinte minden körülményre, rendezvény típusra van jól működő megoldásunk, ami az adott helyszínhez, műsorhoz, vendéglétszámhoz viszonyítva a legjobb megoldást  nyújtja számodra.  

 

Megoldást kapsz szinte az összes rendezvénytípus hangosítási feladatainak ellátására, legyen az Sajtótájékoztó,  Esküvő, Díjátadó gála, Céges rendezvény, Koncert, Beszéd, Ceremónia, Ünnepség, Sport esemény, Városnap, Falunap, Gyereknap, Születésnap, Névnap.

 

Legfelkapottabb hangtechnikai szolgáltatásunk azonban a lehetetlen akusztikai "barlangok" / környezetek, mint például templomok, uszodák, kupolás, nagy belmagasságú helyszínek akusztikai tervezése és hangtechnikai kivitelezése. Mivel viszonylag sok olyan rendezvény helyszínen megfordultunk, ahol tökéletes megoldást nem tudtunk kínálni ügyfeleinknek az adott körülmények között, így frissítettük az eszközparkunkat a Nexo GEO mini linearray rendszerével, amely nagyszerű megoldást nyújt rossz akusztikai környezetek hangosítása során a beszéd érthetőség és a rendezvényterem egyenletes hangnyomásának kialakításakor.

 

Hangosítás árak eléréshez kérjen ajánlatot most az alábbi űrlap kitöltésével!

2016-ra a legmodernebb berendezésekkel dolgozunk, így a technikai fejlődést követve alkalmazzuk ezen eszközöket mind a tervezés, mind a kivitelezés fázisaiban. Munkatársaink, alvállalkozóink folyamatosan fejlesztik képességeiket, napi szinten foglalkoznak a területeikkel, rendszeresen különböző tanfolyamokon sajátítják el a nélkülözhetetlen tudást, melyet alkalmazva megrendelőink sikereihez járulnak hozzá.

 

Kivitelezéseink rendszerint szakmai elismerést kapnak ezen környezetekben.

 

Egy partnerünket idézve:

 

" Bár szóban már megbeszéltük, de kérlek, engedd meg, hogy írásban is köszönetemet fejezzem ki a ... bálon nyújtott színvonalas és profi munkáért, kivitelezésért.

Mint azt már a korábbi években megszokhattunk, idén is gördülékenyen zajlottak már az előkészületek is, az építés/bontás folyamatokról és az üzemeltetésről már nem is beszélve!
A Te személyed, valamint a csapatod felkészültsége, rugalmassága és terhelhetősége biztosíték volt számunkra, hogy a ...bál hang-és fénytechnikája 2016-ban is igen magas színvonalon valósul majd meg.

Idén sem ismertetek lehetetlent és bármit kértünk, azt a bálon ugyanabban a formában megvalósulni láttuk.

A ...bál a Ti munkátok nélkül csak árnyéka lett volna önmagának és azt hiszem, kijelenthetjük, hogy munkátokkal valóban emeltétek a bál fényét és színvonalát.

Bízunk benne, hogy Ti is hasonló sikerként könyvelitek el a 2016. évi XX. ...bált! A további jó személyes- és munkakapcsolat reményében maradok köszönettel"

Név  
Email  
Telefonszám  
Rendezvény időpont  
Rendezvény helyszín  
Üzenet